Černý čaj je nejintenzivněji zpracovávaným typem čaje. Listy se nechají plně oxidovat a vytvářejí svou černou barvu před sušením, což dává černému čaji větší komplexnost, více trpkosti a méně rostlinných podtextů, než jaké se obvykle nacházejí v jiných čajích.
Černý čaj je nejintenzivněji zpracovávaným typem čaje. Listy se nechají plně oxidovat a vytvářejí svou černou barvu před sušením, což dává černému čaji větší komplexnost, více trpkosti a méně rostlinných podtextů, než jaké se obvykle nacházejí v jiných čajích.
Složení: Čaj Se Chung oolong, cukrová srdce, cukrové květiny, fíky, přírodní mangová esence
Jemný, Osvěžující, Ovocný
Čaj Oolong je částečně oxidován a na “čajové stupnici” se nachází někde mezi černými a zelenými. Zatímco vzhled je více v duchu černých čajů, chuť se blíží spíše zeleným čajům, ale s nádechem více oomph pro ucelenou chuť. Oolongy se běžně vyrábějí v čínské provincii Fujian a na ostrově Tchaj-wan.