Dárkové balení černých čajů obsahuje:
Ceylon Breakfastčerný čaj
Tento černý čaj Broken Orange Pekoe z oblasti Uva na Srí Lance přináší silnou a výraznou chuť mědi.
Violet Valentina černý čaj
Chuť šťavnatých borůvek dodává tomuto černému čaji robustní a příjemný nádech.
Sapphire Greyčerný čaj
Tradiční černý čaj Earl Grey je citlivě smíchán s chrpy, což jemně zvyšuje jeho bergamotové tóny.
Ametrine Assamčerný čaj (Speciální směs k našemu 10. výročí)
Z indického regionu Assam pochází tento odvážný, bohatý a plný černý čaj z elegantních listů se zlatými špičkami.
Lapsang Souchongčerný čaj
Z městečka Puli v hornatém srdci Tchaj-wanu pochází tento jedinečný čaj, který vzniká uzením přes ohně z borového dřeva díky čemuž získává svou výraznou vůni a odvážnou chuť.
Dárkové balení čajů Yin & Yang, inspirováno neoddělitelnými a protichůdnými protiklady, obsahuje následující čaje:
White Diamond bílý čaj
Delikátní bílý čaj je jemně prodchnutý okvětními lístky růží a jasmínovým čajem.
Lapsang Souchongčerný čaj
Z městečka Puli v hornatém srdci Tchaj-wanu pochází tento jedinečný čaj, který vzniká uzením přes ohně z borového dřeva díky čemuž získává svou výraznou vůni a odvážnou chuť.
Darjilong Dreamsčaj oolong
Unikátní organický čaj z věhlasné čajové plantáže Happy Valley v Darjeelingu je polofermentovaný a vypálený do dokonalosti s tóny divokého medu.
Dárkové balení čajů Oheň z kolekce čtyř živlů, inspirováno jiskrou života, vášní a zápalem, obsahuje následující čaje:Ruby Redbylinný čaj Jihoafrický rooibos [afrikánština pro červený keř; vyslovuje se roy-boss]. Listy jsou smíchány s kousky karamelu a vytvářejí tak lahodný nálev bez kofeinu. Čaj rooibos je také známý jako červený čaj.Lapsang Souchong černý čajZ městečka Puli v hornatém srdci Tchaj-wanu pochází tento jedinečný čaj, který vzniká uzením přes ohně z borového dřeva díky čemuž získává svou výraznou vůni a odvážnou chuť.
Černý čaj je nejintenzivněji zpracovávaným typem čaje. Listy se nechají plně oxidovat a vytvářejí svou černou barvu před sušením, což dává černému čaji větší komplexnost, více trpkosti a méně rostlinných podtextů, než jaké se obvykle nacházejí v jiných čajích.
Černý čaj je nejintenzivněji zpracovávaným typem čaje. Listy se nechají plně oxidovat a vytvářejí svou černou barvu před sušením, což dává černému čaji větší komplexnost, více trpkosti a méně rostlinných podtextů, než jaké se obvykle nacházejí v jiných čajích.