Dárkové balení čajů Republika, připraveno k příležitosti oslav významného státního svátku České republiky a naší národní historie, obsahuje následující tři čaje:White Diamondbílý čajDelikátní bílý čaj je jemně prodchnutý okvětními lístky růží a jasmínovým čajem.Ruby Redbylinný čajJihoafrický rooibos [afrikánština pro červený keř; vyslovuje se roy-boss]. Listy jsou smíchány s kousky karamelu a vytvářejí tak lahodný nálev bez kofeinu. Čaj rooibos je také známý jako červený čaj.Sapphire Grey černý čajTradiční černý čaj Earl Grey je citlivě smíchán s chrpy, což jemně zvyšuje jeho bergamotové tóny.
Černý čaj je nejintenzivněji zpracovávaným typem čaje. Listy se nechají plně oxidovat a vytvářejí svou černou barvu před sušením, což dává černému čaji větší komplexnost, více trpkosti a méně rostlinných podtextů, než jaké se obvykle nacházejí v jiných čajích.
Dárkové balení čajů Pink Lady, inspirováno ženskostí a hravostí, obsahuje následující čaje:Violet Valentinačerný čaj Chuť šťavnatých borůvek dodává tomuto černému čaji robustní a příjemný nádech.Ceylon Breakfastčerný čaj Tento černý čaj Broken Orange Pekoe z oblasti Uva na Srí Lance přináší silnou a výraznou chuť mědi.
Černý čaj je nejintenzivněji zpracovávaným typem čaje. Listy se nechají plně oxidovat a vytvářejí svou černou barvu před sušením, což dává černému čaji větší komplexnost, více trpkosti a méně rostlinných podtextů, než jaké se obvykle nacházejí v jiných čajích.
Černý čaj je nejintenzivněji zpracovávaným typem čaje. Listy se nechají plně oxidovat a vytvářejí svou černou barvu před sušením, což dává černému čaji větší komplexnost, více trpkosti a méně rostlinných podtextů, než jaké se obvykle nacházejí v jiných čajích.
Černý čaj je nejintenzivněji zpracovávaným typem čaje. Listy se nechají plně oxidovat a vytvářejí svou černou barvu před sušením, což dává černému čaji větší komplexnost, více trpkosti a méně rostlinných podtextů, než jaké se obvykle nacházejí v jiných čajích.
Černý čaj je nejintenzivněji zpracovávaným typem čaje. Listy se nechají plně oxidovat a vytvářejí svou černou barvu před sušením, což dává černému čaji větší komplexnost, více trpkosti a méně rostlinných podtextů, než jaké se obvykle nacházejí v jiných čajích.