Zelený čaj je zralý čaj, který byl sklizen a poté vypálen [nebo napařen], aby se zastavil proces oxidace. Vzhledem k velmi omezené oxidaci vytváří zelený čaj jemnou sladkost, která nabízí variaci chutí od travnatých po květinové.
Složení: Čaj Se Chung oolong, cukrová srdce, cukrové květiny, fíky, přírodní mangová esence
Jemný, Osvěžující, Ovocný
Čaj Oolong je částečně oxidován a na “čajové stupnici” se nachází někde mezi černými a zelenými. Zatímco vzhled je více v duchu černých čajů, chuť se blíží spíše zeleným čajům, ale s nádechem více oomph pro ucelenou chuť. Oolongy se běžně vyrábějí v čínské provincii Fujian a na ostrově Tchaj-wan.
Černý čaj je nejintenzivněji zpracovávaným typem čaje. Listy se nechají plně oxidovat a vytvářejí svou černou barvu před sušením, což dává černému čaji větší komplexnost, více trpkosti a méně rostlinných podtextů, než jaké se obvykle nacházejí v jiných čajích.
Černý čaj je nejintenzivněji zpracovávaným typem čaje. Listy se nechají plně oxidovat a vytvářejí svou černou barvu před sušením, což dává černému čaji větší komplexnost, více trpkosti a méně rostlinných podtextů, než jaké se obvykle nacházejí v jiných čajích.
Složení: Kokosové lupínky, okvětní lístky ibišku, skořápky šípků, kousky ananasu, kousky jablek a přírodní ovocná esence.
Ovocný, Projasňující, Osvěžující
Tisane [vyslovovaný tee-sahn], běžně nazývaný bylinný čaj, není pravý čaj. Je to proto, že neobsahuje čajové lístky, ale spíše směs různých bylin, květin nebo koření namočených ve vroucí vodě. Takové čaje se již dlouho používají pro své léčivé a omlazující vlastnosti. Tento čaj neobsahuje kofein, pokud není uvedeno jinak.
Černý čaj je nejintenzivněji zpracovávaným typem čaje. Listy se nechají plně oxidovat a vytvářejí svou černou barvu před sušením, což dává černému čaji větší komplexnost, více trpkosti a méně rostlinných podtextů, než jaké se obvykle nacházejí v jiných čajích.
Zelený čaj je vyzrálý čaj, který byl sklizen a poté vypálen [nebo napařen], pro zastavení oxidačního procesu. Vzhledem k velmi omezené oxidaci vytváří zelený čaj jemnou sladkost, která nabízí aroma od travnatých po květinové.
Černý čaj je nejintenzivněji zpracovávaným typem čaje. Listy se nechají plně oxidovat a vytvářejí svou černou barvu před sušením, což dává černému čaji větší komplexnost, více trpkosti a méně rostlinných podtextů, než jaké se obvykle nacházejí v jiných čajích.
Černý čaj je nejintenzivněji zpracovávaným typem čaje. Listy se nechají plně oxidovat a vytvářejí svou černou barvu před sušením, což dává černému čaji větší komplexnost, více trpkosti a méně rostlinných podtextů, než jaké se obvykle nacházejí v jiných čajích.
Černý čaj je nejintenzivněji zpracovávaným typem čaje. Listy se nechají plně oxidovat a vytvářejí svou černou barvu před sušením, což dává černému čaji větší komplexnost, více trpkosti a méně rostlinných podtextů, než jaké se obvykle nacházejí v jiných čajích.
Složení: organický jihoafrický rooibos, organická pomerančová kůra a přírodní pomerančová esence.
Svěží, Oživující, Jemný
Tisane [vyslovovaný tee-sahn], běžně nazývaný bylinný čaj, není pravý čaj. Je to proto, že neobsahuje čajové lístky, ale spíše směs různých bylin, květin nebo koření namočených ve vroucí vodě. Takové čaje se již dlouho používají pro své léčivé a omlazující vlastnosti. Tento čaj neobsahuje kofein, pokud není uvedeno jinak.
Tisane [vyslovovaný tee-sahn], běžně nazývaný bylinný čaj, není pravý čaj. Je to proto, že neobsahuje čajové lístky, ale spíše směs různých bylin, květin nebo koření namočených ve vroucí vodě. Takové čaje se již dlouho používají pro své léčivé a omlazující vlastnosti. Tento čaj neobsahuje kofein, pokud není uvedeno jinak.
Černý čaj je nejintenzivněji zpracovávaným typem čaje. Listy se nechají plně oxidovat a vytvářejí svou černou barvu před sušením, což dává černému čaji větší komplexnost, více trpkosti a méně rostlinných podtextů, než jaké se obvykle nacházejí v jiných čajích.