Složení: čínský bílý čaj, jasmínový čaj, okvětní lístky růží.
Květinový, Osvěžující, Lehký
Bílý čaj pochází z jemných pupenů a mladších listů čínské rostliny Camellia Sinensis. Tyto pupeny a listy se nechají usychat na přirozeném slunečním světle, než se lehce zpracují, aby se zabránilo oxidaci nebo další fermentaci. To chrání nejen jemnou chuť bílého čaje, ale také zachovává vysokou hladinu látek odpovědných za široké množství zdravotních benefitů těchto čajů.
Tisane [vyslovovaný tee-sahn], běžně nazývaný bylinný čaj, není pravý čaj. Je to proto, že neobsahuje čajové lístky, ale spíše směs různých bylin, květin nebo koření namočených ve vroucí vodě. Takové čaje se již dlouho používají pro své léčivé a omlazující vlastnosti. Tento čaj neobsahuje kofein, pokud není uvedeno jinak.
Složení: Máta peprná, listy ostružiny, citronová tráva, heřmánek, květy levandule, okvětní lístky růží, květy pomeranče.
Uklidňující, Aromatický, Svěží
Tisane [vyslovovaný tee-sahn], běžně nazývaný bylinný čaj, není pravý čaj. Je to proto, že neobsahuje čajové lístky, ale spíše směs různých bylin, květin nebo koření namočených ve vroucí vodě. Takové čaje se již dlouho používají pro své léčivé a omlazující vlastnosti. Tento čaj neobsahuje kofein, pokud není uvedeno jinak.
Černý čaj je nejintenzivněji zpracovávaným typem čaje. Listy se nechají plně oxidovat a vytvářejí svou černou barvu před sušením, což dává černému čaji větší komplexnost, více trpkosti a méně rostlinných podtextů, než jaké se obvykle nacházejí v jiných čajích.
Složení: kokosové lupínky, okvětní lístky ibišku, skořápky šípků, kousky ananasu, kousky jablek a přírodní ovocná esence.
Ovocný, Projasňující, Osvěžující
Tisane [vyslovovaný tee-sahn], běžně nazývaný bylinný čaj, není pravý čaj. Je to proto, že neobsahuje čajové lístky, ale spíše směs různých bylin, květin nebo koření namočených ve vroucí vodě. Takové čaje se již dlouho používají pro své léčivé a omlazující vlastnosti. Tento čaj neobsahuje kofein, pokud není uvedeno jinak.
Černý čaj je nejintenzivněji zpracovávaným typem čaje. Listy se nechají plně oxidovat a vytvářejí svou černou barvu před sušením, což dává černému čaji větší komplexnost, více trpkosti a méně rostlinných podtextů, než jaké se obvykle nacházejí v jiných čajích.
Složení: Broskvová esence, kousky jablka, manga a papáji, lístky ibišku a slunečnice.
Ovocný, Osvěžující, Povznášející
Tisane [vyslovovaný tee-sahn], běžně nazývaný bylinný čaj, není pravý čaj. Je to proto, že neobsahuje čajové lístky, ale spíše směs různých bylin, květin nebo koření namočených ve vroucí vodě. Takové čaje se již dlouho používají pro své léčivé a omlazující vlastnosti. Tento čaj neobsahuje kofein, pokud není uvedeno jinak.
Zelený čaj je vyzrálý čaj, který byl sklizen a poté vypálen [nebo napařen], pro zastavení oxidačního procesu. Vzhledem k velmi omezené oxidaci vytváří zelený čaj jemnou sladkost, která nabízí aroma od travnatých po květinové.
Složení: organický jihoafrický rooibos, organická pomerančová kůra a přírodní pomerančová esence.
Svěží, Oživující, Jemný
Tisane [vyslovovaný tee-sahn], běžně nazývaný bylinný čaj, není pravý čaj. Je to proto, že neobsahuje čajové lístky, ale spíše směs různých bylin, květin nebo koření namočených ve vroucí vodě. Takové čaje se již dlouho používají pro své léčivé a omlazující vlastnosti. Tento čaj neobsahuje kofein, pokud není uvedeno jinak.
Tisane [vyslovovaný tee-sahn], běžně nazývaný bylinný čaj, není pravý čaj. Je to proto, že neobsahuje čajové lístky, ale spíše směs různých bylin, květin nebo koření namočených ve vroucí vodě. Takové čaje se již dlouho používají pro své léčivé a omlazující vlastnosti. Tento čaj neobsahuje kofein, pokud není uvedeno jinak.
Černý čaj je nejintenzivněji zpracovávaným typem čaje. Listy se nechají plně oxidovat a vytvářejí svou černou barvu před sušením, což dává černému čaji větší komplexnost, více trpkosti a méně rostlinných podtextů, než jaké se obvykle nacházejí v jiných čajích.
Složení: Čaj Se Chung oolong, cukrová srdce, cukrové květiny, fíky, přírodní mangová esence
Jemný, Osvěžující, Ovocný
Čaj Oolong je částečně oxidován a na “čajové stupnici” se nachází někde mezi černými a zelenými. Zatímco vzhled je více v duchu černých čajů, chuť se blíží spíše zeleným čajům, ale s nádechem více oomph pro ucelenou chuť. Oolongy se běžně vyrábějí v čínské provincii Fujian a na ostrově Tchaj-wan.
Černý čaj je nejintenzivněji zpracovávaným typem čaje. Listy se nechají plně oxidovat a vytvářejí svou černou barvu před sušením, což dává černému čaji větší komplexnost, více trpkosti a méně rostlinných podtextů, než jaké se obvykle nacházejí v jiných čajích.
Tisane [vyslovovaný tee-sahn], běžně nazývaný bylinný čaj, není pravý čaj. Je to proto, že neobsahuje čajové lístky, ale spíše směs různých bylin, květin nebo koření namočených ve vroucí vodě. Takové čaje se již dlouho používají pro své léčivé a omlazující vlastnosti. Tento čaj neobsahuje kofein, pokud není uvedeno jinak.
Složení: Organický zelený čaj Chun Mee, kousky bio jablek.
Vyzrálý, Povzbudivý, Ovocný
Zelený čaj je zralý čaj, který byl sklizen a poté vypálen [nebo napařen], aby se zastavil proces oxidace. Vzhledem k velmi omezené oxidaci vytváří zelený čaj jemnou sladkost, která nabízí variaci chutí od travnatých po květinové.
Složení: Čínský zelený čaj Sencha, květy slézu, okvětní lístky růží, ostružinová esence a mango.
Voňavý, Jemný, Ovocný
Zelený čaj je zralý čaj, který byl sklizen a poté vypálen [nebo napařen], aby se zastavil proces oxidace. Vzhledem k velmi omezené oxidaci vytváří zelený čaj jemnou sladkost, která nabízí variaci chutí od travnatých po květinové.
Složení: čínský bílý čaj, brusinky, okvětní lístky růží, esence z granátového jablka.
Aromatický, Ovocný, Povznášející
Bílý čaj pochází z jemných pupenů a mladších listů čínské rostliny Camellia Sinensis. Tyto pupeny a listy se nechají usychat na přirozeném slunečním světle, než se lehce zpracují, aby se zabránilo oxidaci nebo další fermentaci. To chrání nejen jemnou chuť bílého čaje, ale také zachovává vysokou hladinu látek odpovědných za široké množství zdravotních benefitů těchto čajů.
Čaj Oolong je částečně oxidován a na “čajové stupnici” se nachází někde mezi černými a zelenými. Zatímco vzhled je více v duchu černých čajů, chuť se blíží spíše zeleným čajům, ale s více oomph nádechem pro ucelenou chuť. Oolongy se běžně vyrábějí v čínské provincii Fujian a na ostrově Tchaj-wan, dříve nazývaném Formosa od kterého je také pojmenován jeden z nejznámějších čajů oolong.
Čaj Oolong je částečně oxidován a na “čajové stupnici” se nachází někde mezi černými a zelenými. Zatímco vzhled je více v duchu černých čajů, chuť se blíží spíše zeleným čajům, ale s více oomph nádechem pro ucelenou chuť. Oolongy se běžně vyrábějí v čínské provincii Fujian a na ostrově Tchaj-wan, dříve nazývaném Formosa od kterého je také pojmenován jeden z nejznámějších čajů oolong.
Zelený čaj je zralý čaj, který byl sklizen a poté vypálen [nebo napařen], aby se zastavil proces oxidace. Vzhledem k velmi omezené oxidaci vytváří zelený čaj jemnou sladkost, která nabízí variaci chutí od travnatých po květinové.
Černý čaj je nejintenzivněji zpracovávaným typem čaje. Listy se nechají plně oxidovat a vytvářejí svou černou barvu před sušením, což dává černému čaji větší komplexnost, více trpkosti a méně rostlinných podtextů, než jaké se obvykle nacházejí v jiných čajích.
Černý čaj je nejintenzivněji zpracovávaným typem čaje. Listy se nechají plně oxidovat a vytvářejí svou černou barvu před sušením, což dává černému čaji větší komplexnost, více trpkosti a méně rostlinných podtextů, než jaké se obvykle nacházejí v jiných čajích.