Složení: čínský bílý čaj, jasmínový čaj, okvětní lístky růží.
Květinový, Osvěžující, Lehký
Bílý čaj pochází z jemných pupenů a mladších listů čínské rostliny Camellia Sinensis. Tyto pupeny a listy se nechají usychat na přirozeném slunečním světle, než se lehce zpracují, aby se zabránilo oxidaci nebo další fermentaci. To chrání nejen jemnou chuť bílého čaje, ale také zachovává vysokou hladinu látek odpovědných za široké množství zdravotních benefitů těchto čajů.
Složení: Čaj Se Chung oolong, cukrová srdce, cukrové květiny, fíky, přírodní mangová esence
Jemný, Osvěžující, Ovocný
Čaj Oolong je částečně oxidován a na “čajové stupnici” se nachází někde mezi černými a zelenými. Zatímco vzhled je více v duchu černých čajů, chuť se blíží spíše zeleným čajům, ale s nádechem více oomph pro ucelenou chuť. Oolongy se běžně vyrábějí v čínské provincii Fujian a na ostrově Tchaj-wan.
Složení: čínský bílý čaj, jasmínový čaj, okvětní lístky růží.
Květinový, Osvěžující, Lehký
Bílý čaj pochází z jemných pupenů a mladších listů čínské rostliny Camellia Sinensis. Tyto pupeny a listy se nechají usychat na přirozeném slunečním světle, než se lehce zpracují, aby se zabránilo oxidaci nebo další fermentaci. To chrání nejen jemnou chuť bílého čaje, ale také zachovává vysokou hladinu látek odpovědných za široké množství zdravotních benefitů těchto čajů.
Čaj Oolong je částečně oxidován a na “čajové stupnici” se nachází někde mezi černými a zelenými. Zatímco vzhled je více v duchu černých čajů, chuť se blíží spíše zeleným čajům, ale s více oomph nádechem pro ucelenou chuť. Oolongy se běžně vyrábějí v čínské provincii Fujian a na ostrově Tchaj-wan, dříve nazývaném Formosa od kterého je také pojmenován jeden z nejznámějších čajů oolong.
Čaj Oolong je částečně oxidován a na “čajové stupnici” se nachází někde mezi černými a zelenými. Zatímco vzhled je více v duchu černých čajů, chuť se blíží spíše zeleným čajům, ale s více oomph nádechem pro ucelenou chuť. Oolongy se běžně vyrábějí v čínské provincii Fujian a na ostrově Tchaj-wan, dříve nazývaném Formosa od kterého je také pojmenován jeden z nejznámějších čajů oolong.
Čaj Oolong je částečně oxidován a na “čajové stupnici” se nachází někde mezi černými a zelenými. Zatímco vzhled je více v duchu černých čajů, chuť se blíží spíše zeleným čajům, ale s více oomph nádechem pro ucelenou chuť. Oolongy se běžně vyrábějí v čínské provincii Fujian a na ostrově Tchaj-wan, dříve nazývaném Formosa od kterého je také pojmenován jeden z nejznámějších čajů oolong.
Čaj Oolong je částečně oxidován a na “čajové stupnici” se nachází někde mezi černými a zelenými. Zatímco vzhled je více v duchu černých čajů, chuť se blíží spíše zeleným čajům, ale s více oomph nádechem pro ucelenou chuť. Oolongy se běžně vyrábějí v čínské provincii Fujian a na ostrově Tchaj-wan, dříve nazývaném Formosa od kterého je také pojmenován jeden z nejznámějších čajů oolong.
Zelený čaj je zralý čaj, který byl sklizen a poté vypálen [nebo napařen], aby se zastavil proces oxidace. Vzhledem k velmi omezené oxidaci vytváří zelený čaj jemnou sladkost, která nabízí variaci chutí od travnatých po květinové.
Zelený čaj je zralý čaj, který byl sklizen a poté vypálen [nebo napařen], aby se zastavil proces oxidace. Vzhledem k velmi omezené oxidaci vytváří zelený čaj jemnou sladkost, která nabízí variaci chutí od travnatých po květinové.
Složení: Čaj Se Chung oolong, cukrová srdce, cukrové květiny, fíky, přírodní mangová esence
Jemný, Osvěžující, Ovocný
Čaj Oolong je částečně oxidován a na “čajové stupnici” se nachází někde mezi černými a zelenými. Zatímco vzhled je více v duchu černých čajů, chuť se blíží spíše zeleným čajům, ale s nádechem více oomph pro ucelenou chuť. Oolongy se běžně vyrábějí v čínské provincii Fujian a na ostrově Tchaj-wan.
Černý čaj je nejintenzivněji zpracovávaným typem čaje. Listy se nechají plně oxidovat a vytvářejí svou černou barvu před sušením, což dává černému čaji větší komplexnost, více trpkosti a méně rostlinných podtextů, než jaké se obvykle nacházejí v jiných čajích.
Černý čaj je nejintenzivněji zpracovávaným typem čaje. Listy se nechají plně oxidovat a vytvářejí svou černou barvu před sušením, což dává černému čaji větší komplexnost, více trpkosti a méně rostlinných podtextů, než jaké se obvykle nacházejí v jiných čajích.